Vacature Allround Medewerker Ledenzaken

Fulltime 39 uur


De Raad van Beheer op Kynologisch Gebied is de overkoepelende organisatie voor de aanschaf, het fokken en houden van rashonden in Nederland. Zij doet dit onder andere door het voeren van een stamboekhouding voor rashonden; het reglementeren van alle vormen van hondensport; het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van honden(populaties). Daarnaast is de Raad belangenbehartiger bij politiek, wetenschap en andere organisaties binnen de sector. De Raad van Beheer is een vereniging van verenigingen, waarin ca. 300 ras-, regionale en bijzondere verenigingen. De Raad van Beheer heeft een bestuur dat uit 7 personen bestaat.

Bij het uitvoerende bureau van de Raad in Amsterdam werken circa 40 medewerkers, onder leiding van de directeur.

 

Wij zoeken een enthousiaste en gedreven collega voor de afdeling Ledenzaken. Deze afdeling draagt onder andere zorg voor de administratieve verwerking met betrekking tot tentoonstellingen/kampioenschapsclubmatches, sporten met honden, keurmeesterszaken, examens, werken met honden en opleidingen.

 

ALLROUND MEDEWERKER LEDENZAKEN (39 uur)

 

Over de functie

Samen met 3 collega’s van de afdeling Ledenzaken ben je verantwoordelijk voor o.a. de kampioenschapsclubmatches/tentoonstellingen (verwerking van aanvragen en uitslagen + website bijhouden), keurmeesterszaken/rasexamens, opleidingen, sporten en ondersteuning van diverse commissies.

Welke werkzaamheden vloeien hier o.a. uit voort?

  • correspondentie telefonisch en schriftelijk;
  • onderhouden van contacten met relaties/leden;
  • verwerken van gegevens in diverse systemen
  • verslaglegging van vergaderingen en bijeenkomsten;
  • bijdrage leveren aan en meedenken over het optimaliseren van interne en externe processen en projecten;
  • bijwonen van ledenbijeenkomsten en evenementen;
  • ondersteunende werkzaamheden (bij uitzondering) op andere afdelingen.

 

Wat heb je hier voor nodig?

  • HBO werk en denkniveau;
  • minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
  • affiniteit met de rashondenwereld is een duidelijke pré;
  • zeer goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands en Engels;
  • beheersing van het MS Office Pakket;
  • in het bezit zijn van een rijbewijs.

 

Wij zoeken

Een allrounder die snel kan schakelen in een dynamische werkomgeving, accuraat en oplossingsgericht is en goed kan samenwerken.  Bij voorkeur woon je binnen een straal van ca 40 km van Amsterdam.

 

Wij bieden

Een veelzijdige en uitdagende functie met inhoudelijk en persoonlijk ontwikkelingsperspectief in een organisatie die volop in beweging is. Het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring, marktconform en passend bij de verenigingsstructuur van de organisatie.

 

Interesse?

Meer weten over de vacature en de werkzaamheden? Neem dan contact op met Rony Doedijns, directeur, telefoonnummer 06 30 59 89 17. Meer informatie over de Raad van Beheer vind je op onze website www.houdenvanhonden.nl.

 

Je sollicitatiebrief voorzien van C.V. kan je t/m 12 augustus 2021 sturen aan: Raad van Beheer, t.a.v. Rony Doedijns (directeur), via personeelszaken@raadvanbeheer.nl. De eerste gesprekken zullen plaatsvinden in de week van 16 augustus 2021.