Reaal Dier & Zorg rashondenfokker-plan

Omdat wij al jarenlang prettig samenwerken met huisdierverzekeraar Reaal Dier & Zorg (Voorheen Proteq Dier & Zorg) hebben we, exclusief voor rashondenfokkers, het Reaal Dier & Zorg Rashondenfokker-Plan ontwikkeld. Kern hiervan is dat jij als fokker een vergoeding ontvangt voor iedere via jouw website afgesloten nieuwe Reaal Dier & Zorg Verzekering. Je klant ontvangt bovendien € 10,- korting. Reaal Dier & Zorg betaalt de vergoeding en de korting.


Fokkersplan

Als fokker heb je veel contact met de nieuwe pupeigenaar. De eigenaar attent maken op het nut van een goede huisdierverzekering is een logisch onderdeel van verantwoord huisdierbezit. Je wilt immers dat je pup ook bij zijn nieuwe eigenaar goede medische zorg krijgt. Als de nieuwe eigenaar via jouw site een nieuwe Reaal Dier & Zorg Verzekering afsluit, ontvang je van Reaal Dier & Zorg een vergoeding van € 25,-. De klant krijgt € 10,- korting op de premie. Natuurlijk kan de eigenaar ook via onze site de verzekering afsluiten, maar dan mis jij als fokker de vergoeding van € 25,-. 

 

Lijkt dit je wel wat? Meld je nu aan via zakelijk.reaaldierenzorg.nl om kosteloos mee te kunnen doen aan het Reaal Dier & Zorg Rashondenfokker-Plan. Reaal Dier & Zorg neemt dan contact met je op en zorgt ervoor dat je de banner en informatie krijgt die je op je site kunt plaatsen.