Proteq Dier & Zorg rashondenfokker-plan

Omdat wij al jarenlang prettig samenwerken met huisdierverzekeraar Proteq Dier & Zorg hebben we, exclusief voor rashondenfokkers, het Proteq Dier & Zorg Rashondenfokker-Plan ontwikkeld. Kern hiervan is dat jij als fokker een vergoeding ontvangt voor iedere via jouw website afgesloten nieuwe Proteq Dier & Zorg Verzekering. Je klant ontvangt bovendien € 10,- korting. Proteq Dier & Zorg betaalt de vergoeding en de korting.


Fokkersplan

Als fokker heb je veel contact met de nieuwe pupeigenaar. De eigenaar attent maken op het nut van een goede huisdierverzekering is een logisch onderdeel van verantwoord huisdierbezit. Je wilt immers dat je pup ook bij zijn nieuwe eigenaar goede medische zorg krijgt. Als de nieuwe eigenaar via jouw site een nieuwe Proteq Dier & Zorg Verzekering afsluit, ontvang je van Proteq Dier & Zorg een vergoeding van € 25,-. De klant krijgt € 10,- korting op de premie. Natuurlijk kan de eigenaar ook via onze site de verzekering afsluiten, maar dan mis jij als fokker de vergoeding van € 25,-. 

 

Proteq Dier & ZorgLijkt dit je wel wat? Meld je nu aan via zakelijk.proteqdierenzorg.nl/fokker om kosteloos mee te kunnen doen aan het Proteq Dier & Zorg Rashondenfokker-Plan. Proteq Dier & Zorg neemt dan contact met je op en zorgt ervoor dat je de banner en informatie krijgt die je op je site kunt plaatsen.

 

In de flyer zetten we alles nog eens op een rijtje.

 

Proteq Dier & Zorg Rashondenfokkerplan flyer