Hond van het Jaar Show 2018

Op 13 januari 2019 is De Flint in Amersfoort het toneel van en voor de kynologische “crème de la crème” tijdens de Hond van het Jaar show 2018.


                         

 

Locatie 

'De Flint', Coninckstraat 60, Amersfoort

Aanvang keuringen : 12:00 uur, zaal open 11:00 uur.

Route : www.deflint.nl/algemeen/bereikbaarheid 

Parkeren : in de parkeergarage

Info: hondvanhetjaar@raadvanbeheer.nl 

 

Tijdens de hond van het Jaar Show zijn, i.v.m. de ruimte, geen bezoekhonden toegestaan.

 

Deelnemers 

In 2018 kunnen tijdens de CAC (CACIB) shows en kampioenschapsclubmatches de honden zich kwalificeren  voor de Hond van het Jaar Show 2018. Eind oktober 2018 ontvangen de eigenaren van de gekwalificeerde honden een uitnodiging om de hond aan te melden voor de Hond van het Jaar Show en mee te dingen naar de titel "Beste Hond in Nederlands bezit van 2018".

Wilt u nog eens nalezen hoe een hond zich kan kwalificeren, kijk dan op de pagina Hond van het Jaar Show/Kwalificeren.

Wij zijn te gast in Amersfoort en vragen iedereen de honden aangelijnd te houden. Je bent als handler/eigenaar verplicht om uitwerpselen op te ruimen. Dit geldt overal, dus ook op het gras achter de Flint en in de parkeergarage. Let op! In een deel van het centrum van Amersfoort zijn honden niet toegestaan, maar achter de "Flint" is voldoende ruimte om met de hond te wandelen. 

 

Inschrijven Hond van Het Jaar Show 

Heb je een inschrijfuitnodiging ontvangen, vul dan hier het inschrijfformulier in als ook daadwerkelijk wil deelnemen. 

Klik hier om naar het inschrijfformulier te gaan. 

Bij inschrijving kunt u ook extra kaartjes bestellen voor bezoekers en voor de borrel achteraf. Omdat de honden niet in het restaurant mogen (HACCP), hebben we besloten om dit jaar ook een aantal zitjes in de gang bij het restaurant te maken, zodat je als deelnemer je hond bij je kunt houden en toch deel kunt nemen aan de borrel. Vergeten om dit bij inschrijving te bestellen?  Klik dan hier om alsnog te bestellen. 

I.v.m. de beperkte ruimte zijn bezoekhonden niet  toegestaan. 

 

Keurmeesters

Rasgroep 1  Dhr. Dick Baars                     

Rasgroep 2 Dhr. Rob Douma

Rasgroep 3  Mevr. Mieke Jansen-Kalshoven

Rasgroep 4  Dhr. Theo Viets

Rasgroep 5  Mevr. Corry Saes

Rasgroep 6  Dhr. John Wauben

Rasgroep 7  Mevr. Rini Leenen-Compen

Rasgroep 8  Dhr. Hans Stigt

Rasgroep 9  Dhr. Hildeward Hoenderken

Rasgroep 10 Dhr. Gerard Jipping

Veteranen Mevr. Iona Onstenk-Schenk                 

Nederlandse Rassen  Mevr. Erica Bakker-v.d. Woestijne      

Best in Show Dhr. Wout Arxhoek           

 

Bezoek de hond van het jaar show

De Hond van het Jaar Show onderscheidt zich van andere tentoonstellingen, niet alleen doordat hier de top van de rashonden in Nederland aanwezig is, maar ook door de entourage. Het is traditie dat men zich feestelijk kleedt voor deze show en de honden tip-top worden voorgebracht en goed te zien voor iedere bezoeker.

Zo kan de keurmeester het gangwerk beoordelen. Net als de honden zien ook de exposanten en keurmeesters er op hun best uit. Ook de techniek - in de vorm van spotlights en eigentijdse muziek - draagt haar steentje bij aan de feestelijke stemming.

 

Wil je de ' Hond van het Jaar Show' bezoeken en/of deelnemen aan de ' borrel'  na de show, dan kan je via onderstaand formulier tickets bestellen met korting. 

bestelformulier tickets Hond van het Jaar Show.

Begin januari 2019 volgt op deze pagina een kortingsbon voor de "Hond van het Jaar Show" op 13 januari 2019, waarmee je aan de ingang van "De Flint" een toegangskaartje met korting kunt kopen. 

I.v.m. de beperkte ruimte zijn bezoekhonden niet  toegestaan. 

 

Parkeren

Kan alleen in de parkeergarage. In de hal kan je van je "inrijkaart" een "uitrijkaart" laten maken. Laat deze dus NIET in de auto liggen, want het is ook de kaart waarmee je de deur/hek van de garage open kan maken en je lopend de parkeergarage weer in kan. 

 

Alhoewel het een grote parkeergarage is, is het mogelijk dat deze op een gegeven moment vol is. Parkeer je ergens anders, dan kunnen wij de kaart niet activeren. 

 

Heb je een auto die niet in de parkeergarage past, dan kan er beperkt geparkeerd worden naast de hal, maar vol = vol. Er mag niet geparkeerd worden op het Flintplein of op andere plaatsen rondom de hal. 

            

I.v.m. de beperkte ruimte zijn bezoekhonden niet  toegestaan.