Dag van de Hond 2020

17 mei 2020

Tijdens de Dag van de Hond kan iedereen, met of zonder hond, op tientallen plaatsen in het land kennis maken met demonstraties en activiteiten op het gebied van (ras)honden en allerlei vormen van hondensport. Tijdens deze dag zetten de deelnemende kynologenclubs, hondensportverenigingen en rasverenigingen gezamenlijk hun poorten open voor het publiek.

Locatie

Informatie

 

De tiende Dag van de Hond is op zondag 17 mei 2020 met als thema 'Kind & Hond'. Tijdens de Dag van de Hond kan iedereen, met of zonder hond, op vele plaatsen in het land terecht voor informatie, demonstraties en activiteiten op het gebied van (ras)honden en allerlei vormen van hondensport. Tijdens deze dag zetten de deelnemende kynologenclubs, hondensportverenigingen en rasverenigingen gezamenlijk hun poorten open voor het publiek.


Doel van de Dag van de Hond is het publiek, met of zonder hond, kennis laten maken met alle leuke, gezonde en leerzame activiteiten die er met een hond gedaan kunnen worden.

De Raad van Beheer, de overkoepelende organisatie op het gebied van (ras)honden en hondensport in Nederland, is initiatiefnemer van de landelijke 'Dag van de Hond'. 

Op de website www.dagvandehond.nl vind je een overzicht van alle deelnemende locaties. Het huidige overzicht bevat nog de deelnemende locaties aan Dag van de Hond 2019. Enkele maanden voor de Dag van de Hond 2020 wordt het overzicht van deelnemende locaties van de tiende editie bekend gemaakt.

Let op: Kijk op de website van de deelnemende locatie voor meer informatie over het programma of neem contact met de locatie op. Dit voorkomt mogelijke teleurstellingen zoals een gesloten deur omdat het programma al afgelopen is bij een bezoek.