RvB Youth Junior Handling Workshopdag & Benefietwedstrijd

10 aug 2024

De Raad van Beheer Youth Werkgroep Junior Handling organiseert Workshops én een Benefietwedstrijd bij KC Uden!

Locatie

Informatie

Workshops Junior Handling

Tijdens het ochtendprogramma volg je meerdere workshops Junior Handling gegeven door ervaren ex-Junior Handlers. Elke workshop heeft een ander onderwerp waar je op focust om je Junior Handling talent nog beter tot zijn recht te laten komen.

Benefietwedstrijd Debutanten Junior Handling en Junior Handling
Tijdens deze Benefietwedstrijd wordt er gekeurd door 3 keurmeesters. Iedere keurmeester geeft punten en de Debutant/Junior met de meeste punten wint.
De keurmeesters zijn Wendela-Pascal van der Cruijsen, Mariska Huis en Kristy Leest.

Een deel van de opbrengst van de dag wordt gereserveerd om later dit jaar de begeleiders te trakteren op een gezellige dag om hen te bedanken voor alles wat zij voor de Junior Handling doen!

De begeleiders zijn de mensen die zorgen dat de (Debutanten) Junior Handlingcompetities op shows mogelijk zijn. Jullie zien maar een klein deel van al het werk dat door deze mensen gedaan wordt: van alle communicatie vooraf tot en met de verwerking van alle resultaten.

Prijzen

Tijdens de Benefietwedstrijd Junior Handling kunnen 3 Junior Handlers zich selecteren voor het Nederlands Kampioenschap Junior Handling tijdens de Winnershow op 1 december 2024 in Leeuwarden.

De winnaar van de Benefietwedstrijd Debutanten Junior Handling wint gratis deelname aan het Open Nederlands Kampioenschap Debutanten Junior Handling tijdens de Tulip Cup op 30 november 2024 in Leeuwarden, met gratis toegang voor de Debutant en 1 begeleider.

De nummer 2 en 3 winnen gratis deelname aan de Open Nederlands Kampioenschap Debutanten Junior Handling op 30 november.

Daarnaast zijn er ook nog andere leuke prijzen te winnen deze dag.

Deelname

Aanmelden kan tot en met 29 juli en doe je door het formulier in te vullen.  Je deelname is definitief na betaling via de webshop. Deelname is €50,00 voor de hele dag (workshops en benefietwedstrijd), inclusief lunch.

Organisatie