Figo Fokkersprogramma

De Raad van Beheer hecht er veel waarde aan dat fokkers en eigenaren goed voor hun hond(en) zorgen, zodat baas en hond zo lang en gezond mogelijk van elkaar kunnen genieten. Het voorbereid zijn op onverwachte medische kosten is een onderdeel van verantwoord huisdierbezit. Daarom maakt de Raad van Beheer je graag attent op huisdierenverzekeraar Figo; specialist op het gebied van zorgverzekeringen voor huisdieren én de enige die ook standaard preventieve zorg vergoed!


Als fokker wilt u graag gezonde pups overdragen aan de nieuwe baasjes. Helaas heeft u hier niet altijd invloed op, want pups zijn in hun eerste levensjaar erg kwetsbaar. Een verzekering kan u en het nieuwe baasje een veilig gevoel geven. 

Daarom heeft Figo het Figo Fokkersprogramma ontwikkeld, gebaseerd op vragen en behoeftes van fokkers in Nederland. Met dit programma kunt u de pups verzekerd overdragen. De beste zorg voor uw pups én een zorg minder voor u en de baasjes.


Maand Gratis Verzekeren

Maand Gratis Verzekeren kan aan pups meegeven worden tussen de 7 en 20 weken oud. De pups worden dan verzekerd overgedragen aan de pupkopers.
Deze proefmaand is gratis en geeft de pupkoper de mogelijkheid zich te oriënteren op het afsluiten van een zorgverzekering. 

Meer informatie over het Figo Fokkersprogramma en de mogelijkheid tot registreren vindt u op de website van Figo. Klik op de knop voor de website met meer informatie. 

Figo Fokkersprogramma