Petplan Fokkersprogramma

De Raad van Beheer hecht er veel waarde aan dat fokkers en eigenaren goed voor hun hond(en) zorgen, zodat baas en hond zo lang en gezond mogelijk van elkaar kunnen genieten. Het voorbereid zijn op onverwachte medische kosten is een onderdeel van verantwoord huisdierbezit. Daarom brengt de Raad van Beheer het belang van het afsluiten van een Petplan zorgverzekering voor de hond ook onder de aandacht. Er is gekozen voor Petplan omdat deze verzekering al 45 jaar de nr. 1 huisdierverzekering wereldwijd is en Petplan de enige specialist is op het gebied van het verzekeren van huisdieren.


petplan logo

Als fokker wilt u graag gezonde pups overdragen aan de nieuwe baasjes. Helaas heeft u hier niet altijd invloed op, want pups zijn in hun eerste levensjaar erg kwetsbaar. Een verzekering kan u en het nieuwe baasje een veilig gevoel geven. 

Daarom heeft Petplan het Petplan Fokkersprogramma ontwikkeld, gebaseerd op vragen en behoeftes van fokkers in Nederland. Met dit programma kunt u de pups verzekerd overdragen. De beste zorg voor uw pups én een zorg minder voor u en de baasjes.

Petplan kent twee programma’s:


Petplan Goede Start

Petplan Goede Start is een pakket met 30 procent premiekorting,  speciaal voor fokkers. Hiermee zijn de pups in hun eerste levensjaar verzekerd tegen ziektekosten. Petplan Goede Start kan meegegeven worden aan pups tussen de 8 en 20 weken oud. De fokker kan kiezen uit het Basispakket, het Pluspakket of het Totaalpakket.


Maand Gratis Verzekeren

Maand Gratis Verzekeren kan aan pups meegeven worden tussen de 7 en 20 weken oud. De pups worden dan verzekerd overgedragen aan de pupkopers.
Deze proefmaand is gratis en geeft de pupkoper de mogelijkheid zich te oriënteren op het afsluiten van een zorgverzekering. 

Meer informatie over het Petplan Fokkersprogramma en de mogelijkheid tot registreren vindt u op de website van Petplan. Klik op de knop voor de website met meer informatie. 

Petplan Fokkersprogramma