Veterinair Servicepunt


 

Het Veterinair Servicepunt van de Raad van Beheer is een servicepunt waar fokkers, rasverenigingen en soms ook hondeneigenaren terechtkunnen voor diergeneeskundig advies of ondersteuning.

Denk hierbij aan een rasvereniging die een vraag heeft over het te ontwikkelen fokbeleid en daar graag met ons over wil sparren.

Of aan iemand die overweegt te gaan fokken met zijn hond, maar twijfelt of dat wel verantwoord is. Ook die mogelijkheid bestond al wel, maar we realiseerden ons dat er nog altijd mensen zijn die ons niet weten te vinden. Met name voor hen willen we de ondersteuning die wij als dierenartsen kunnen bieden toegankelijker maken.

Voor de goede orde: het is niet bedoeld om over gezondheidsissues van je hond te bellen, daar heb je je eigen dierenarts voor. Het gaat echt om zaken waar men in de fokkerij tegenaan loopt.

Of wanneer je als hondeneigenaar na raadpleging van je dierenarts nog steeds niet uit de problemen bent. Dan kunnen wij meedenken met tips en suggesties om daar toch uit te komen. Maar wij gaan zeker niet op de stoel van de dierenarts zitten. 

Afspraak maken