Ziektekostenverzekering voor je hond

De Raad van Beheer vindt het belangrijk dat eigenaren goed voor hun hond zorgen, zodat baas en hond zo lang en gezond mogelijk van elkaar kunnen genieten. Om goed voor je hond te kunnen zorgen, moet je voorbereid zijn op onverwachte medische kosten. Omdat die flink kunnen oplopen, is het verstandig om een ziektekostenverzekering voor je hond af te sluiten. Wij werken hiervoor al jarenlang samen met Reaal Dier & Zorg (voorheen Proteq Dier & Zorg) Sluit je via deze website een verzekering af bij Reaal Dier & Zorg dan ontvang je 10 euro cashback na ontvangst van de eerste premie betaling. Het maakt daarbij niet uit of het om een rashond of niet-rashond gaat.


Het afsluiten van een ziektekostenverzekering voor huisdieren

De afweging of het verstandig is om je huisdier te verzekeren, moet je zelf maken. In algemene zin is het zo dat als je geen spaarpotje hebt waaruit je de kosten van medische behandelingen kunt betalen, het verstandig is om je dier te verzekeren.
Er zijn in Nederland een paar aanbieders van ziektekostenverzekeringen voor huisdieren. Wij werken samen met Reaal Dier & Zor, omdat deze verzekering al sinds 1998 bestaat, een goede prijs/kwaliteit-verhouding biedt, heldere voorwaarden heeft en het verzekeren van honden zeer serieus neemt.


Het nut van een ziektekostenverzekering voor je hond

Veterinair consultant en dierenarts Piet Hellemans legt uit waarom het verstandig is om je huisdier te verzekeren en waar je op moet letten als je een huisdierverzekering afsluit.

 

Voordeel bij afsluiten via website Raad van Beheer

De kosten van een verzekering zijn afhankelijk van de leeftijd en het ras van je hond en van de dekking die je kiest. Op de website van Reaal Dier & Zorg  kun je een vrijblijvende premieberekening maken. Je kunt er ook direct een polis afsluiten en de voorwaarden inzien.
Sluit je via de button op onze website een verzekering af bij Reaal Dier & Zorg  dan ontvang je € 10,- cashback op je rekening nadat je de eerste keer premie heeft betaald. Het maakt daarbij niet uit of het om een rashond of niet-rashond gaat. Sluit je de polis direct af via de website van Reaal Dier & Zorg  in plaats van via de button op deze pagina, dan ontvang je geen € 10,- cashback.

Overigens krijg je altijd de polis en de polisvoorwaarden 14 dagen vrijblijvend op zicht. Je kunt het dan rustig nalezen. Bevalt de polis je niet, stuur deze dan binnen 14 dagen retour. In dat geval wordt de verzekering zonder kosten beëindigd. 

 

Klik hier voor de Reaal Dier & Zorg Verzekering met 10 euro cashback.