Zorgverzekering voor je hond

De Raad van Beheer vindt het belangrijk dat eigenaren goed voor hun hond zorgen, zodat baas en hond zo lang en gezond mogelijk van elkaar kunnen genieten. Om goed voor je hond te kunnen zorgen, moet je voorbereid zijn op onverwachte medische kosten. Omdat die flink kunnen oplopen, kan het verstandig zijn om een zorgverzekering voor je hond af te sluiten.


Het afsluiten van een zorgverzekering voor huisdieren

De afweging of het verstandig is om je huisdier te verzekeren, moet je zelf maken. In algemene zin is het zo dat als je geen spaarpotje hebt waaruit je de kosten van medische behandelingen kunt betalen, het verstandig is om je dier te verzekeren.

Het voorbereid zijn op onverwachte medische kosten is een onderdeel van verantwoord huisdierbezit. Daarom brengt de Raad van Beheer het belang van het afsluiten van een Petplan zorgverzekering voor je hond ook onder de aandacht.

Waarom Petplan?

Er is gekozen voor Petplan omdat deze verzekering al 45 jaar de nr. 1 huisdierverzekering wereldwijd is en Petplan de enige specialist is op het gebied van het verzekeren van huisdieren. 

Speciaal actie aanbod voor rashonden 

Voor de nieuwe rashondeneigenaren heeft de Raad van Beheer samen met Petplan een speciale aanbieding. 
Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor je hond via de link hieronder  krijg je 50% korting op een lezing van de Raad van Beheer Kennis Tour. De Kennis Tour zijn (online) lezingen voor hondenliefhebbers die meer willen weten over opvoeding, gezondheid en fokken van rashonden.

Klik hier voor meer informatie over Petplan zorgverzekering voor je hond en ontvang 50% korting op lezing van de Kennis Tour.  

Petplan zorgverzekering afsluiten

Het afsluiten van een Petplan zorgverzekering voor je hond is erg makkelijk. Klik op de link hieronder. Je komt dan op de site van Petplan. Daar kun je meer informatie vinden over de verzekering, de polisvoorwaarden en de premie van de verzekering.   

Klik hier voor meer informatie over Petplan zorgverzekering voor je hond en ontvang 50% korting op lezing van de Kennis Tour.  

50% korting op lezing kennis tour

Als je via de link hieronder een zorgverzekering afsluit voor je rashond, ontvang je via Petplan een voucher voor de 50% korting op een lezing van de Raad van Beheer Kennis Tour. De Kennis Tour zijn (online) lezingen voor hondenliefhebbers. Een overzicht van de lezingen vind je op de pagina 'Kennis Tour'

Er komen ieder jaar en soms ook gedurende het jaar nieuwe lezingen bij. De voucher is 5 jaar geldig. In de webwinkel van de Kennis Tour staat een aparte link voor Petplan deelnemers waarin je korting al is verwerkt.
Als je na de bevestiging je voucher en je Petplan polisblad naar ons mailt via kennistour@raadvanbeheer.nl kun je met korting deelnemen aan de lezing.

Klik hier voor meer informatie over Petplan zorgverzekering voor je hond en ontvang 50% korting op lezing van de Kennis Tour. 

Vragen zorgverzekering Petplan

Heb je na het lezen nog inhoudelijke vragen over de Petplan zorgverzekering dan kun je contact opnemen met Petplan. Bel dan op werkdagen naar 020-72 20 230. Ze helpen je graag!