Bezoek de Hond van het Jaar Show

Nieuwsbericht 5 januari 2018


Bezoek de hond van het jaar show

De Hond van het Jaar Show onderscheidt zich van andere tentoonstellingen, niet alleen doordat hier de top van de rashonden in Nederland aanwezig is, maar ook door de ‘glitter en glamour’. Het is traditie dat men zich feestelijk kleedt voor deze show en de honden tip-top worden voorgebracht. Dat gebeurt op het toneel, goed te zien voor iedere bezoeker. Net als topmodellen lopen deze tophonden op een catwalk. Zo kan de keurmeester het gangwerk beoordelen. Net als de honden zien ook de exposanten en keurmeesters er op hun best uit. Ook de techniek - in de vorm van spotlights en eigentijdse muziek - draagt haar steentje bij aan de feestelijke stemming.

Onderstaand een kortingsbon voor de "Hond van het Jaar Show" op 14 januari 2018. Hiermee ontvang je € 2.50 korting op de toegangsprijs (€ 10.00) aan de hal.   

                     

I.v.m. de beperkte ruimte zijn bezoekhonden niet  toegestaan. 

 

Zoals gebruikelijk zal de Hond van het Jaar Show afgesloten worden met een drankje en een hapje - of - zoals wij het noemen "de borrel".

Wilt u deelnemen aan "de borrel" dan kunt u hiervoor tickets bestellen.  

Stuur een e-mail aan hondvanhetjaar@raadvanbeheer.nl met als onderwerp "borrel Hond van het Jaar".

Vermeld uw naam, e-mailadres, telefoonnummer en het aantal "borrels" dat u wilt bestellen. 

De prijs is  17.50 per persoon.

Het totaalbedrag kunt u dan overmaken op rekening NL14INGB0000195029 t.n.v. Raad van Beheer o.v.v. borrel HvhJ

Het bedrag dient uiterlijk 11 januari op onze rekening te zijn bijgeschreven. Wij zorgen er dan voor dat de tickets op uw naam aan de ingang klaar liggen.