De Holland Cup in nieuw format

16-09-2021


De HOLLAND CUP, beproefd recept in nieuw format

logo holland cup
De Raad van Beheer kondigt met trots aan dat het beproefde en succesvolle concept van de Holland Cup nieuw leven is ingeblazen.

Zoals bekend is helaas besloten de Benelux Winner Show, het samenwerkingsverband tussen Luxemburg, België en Nederland te beëindigen. Deze titelshow was erg populair onder de exposanten.
Met het wegvallen van de Benelux Winner Show heeft de Raad van Beheer besloten de Holland Cup titel, die oorspronkelijk verbonden was aan de Winnershow als all-breed show op de dag voorafgaand aan de Winner, in een aangepast format te gieten en wederom aan de Nederlandse tentoonstellingsagenda toe te voegen.

De vernieuwde versie van onze Holland Cup zal op zaterdag 7 november as. als primeur op Dogshow Bleiswijk in Hazerswoude in premiere gaan!

Bovendien is de Holland Cup dit jaar een “overseas qualifying show” voor Crufts, een extra mogelijkheid dus om een kwalificatie voor deze prestigieuze Engelse tentoonstelling te behalen.

De Holland Cup kent de volgende titels, met jaartal:

Holland Cup Winner (2021)

Holland Cup Winster  (2021)

Holland Cup Junior Winner (2021)

Holland Cup Junior Winster (2021)

Holland Cup Veteran Winner (2021)

Holland Cup Veteran Winster (2021)

We hopen van harte dat we met het herintroduceren van het Holland Cup concept een mooie all-breed titelshow hebben kunnen toevoegen aan de Nederlandse tentoonstellingsagenda.

De voorwaarden voor de Holland Cup zullen op korte termijn gepubliceerd worden op onze website op de pagina 'Holland Cup Winner'.