Eindstand WoW competitie 2023!

Nieuwsbericht 07-02-2024


De fervente ‘showers’ zitten er al sinds de laatste show van 2023 met spanning op te wachten. Vandaag is het zover: de certificaten van de eindstand van de Winner of Winners (WoW) competitie 2023 zijn verstuurd.

De WoW competitie is een showcompetitie waarbij honden punten kunnen behalen tijdens de shows gedurende het kalenderjaar. Alle deelnemers krijgen vandaag een mail met hun certificaat met bijbehorende ranking.

In totaal gaan er maar liefst 11.000 e-mails uit naar eigenaren en 2.200 naar de eigenaren van de kennelnaam. De totale verzending duurt meer dan 5 uur. De eerste eigenaren hebben hun mail al ontvangen terwijl de laatste deze pas aan het einde van de dag zullen ontvangen.

De Winnaars van de competities, dus met ranking 1, krijgen een speciaal en exclusief stempellogo met jaartal dat alleen zij als nummer 1 mogen gebruiken.Wij feliciteren alle deelnemers met hun resultaten en zien jullie graag terug voor de WoW competitie 2024! Vergeet niet om de #wowcompetitie te gebruiken als je de resultaten op social media deelt!

De eindstand is terug te vinden op: www.showresultaten.nl