Nieuwe data World Dog Show Madrid 2020

FCI WDS Madrid 2020 nieuwe data


Madrid, 5 februari 2021.

Naar aanleiding van onze verklaring van 13 oktober 2020, zijn de Fédération Cynologique Internationale (FCI), IFEMA (Feria de Madrid) en de Real Sociedad Canina España (RSCE), organisatoren van de FCI World Dog Show 2020 -die moest worden uitgesteld vanwege de Covid-19 pandemie- verheugd aan te kondigen dat de nieuwe geplande data van het evenement 23 juni tot 26 juni 2022 zullen zijn.

De FCI en de RSCE willen hun dank uitspreken voor de vrijgevigheid, solidariteit en de samenwerking met Brazilië (CBKC) en Frankrijk (SCC), die het mogelijk maakten om de FCI World Dog 2020 te houden op deze nieuwe data.

Evenzo willen de RSCE en de CBKC ook het FCI General Committee bedanken voor haar steun en bereidheid om de twee FCI World Dog Shows in 2022 tot een succes te kunnen maken.

Op initiatief van het Algemeen Comité van de FCI is ook afgesproken dat naast de titels die gewoonlijk worden toegekend op een Wereldshow, ook de titel FCI DOG OF THE YEAR 2022 zal worden vergeven aan de honden die de titel "FCI World Winner", "FCI-Junior Winner" of "FCI-Veteran Winner" (in de open- Junior en Veteranen klasses)hebben behaald op beide FCI World Dog Shows, in Madrid en Sao Paulo.

WELKOM BIJ DE FCI WORLD DOG SHOWS 2020 EN 2022!

¡BIENVENIDOS A MADRID! BEMVINDOS A SAO PAULO!

Dr. Tamás Jakkel
FCI-voorzitter

Julián Hernández
RSCE Voorzitter

Asier Labarga
Directeur WDS Ifema