sport.raadvanbeheer.nl is vernieuwd

Nieuwsbericht 08-04-2016


sport.raadvanbeheer.nl, de 'sportenwebsite', is de pagina voor sporters, wedstrijdorganiserende verenigingen en keurmeesters als het gaat om FCI Obedience, Flyball en Agility. 
Sporters kunnen hier de startlicentie aanvragen/verlengen en competitiestanden Agility bekijken. Verenigingen kunnen controleren welke leden een startlicentie hebben aangevraagd en kunnen de startlicentiebestanden voor Agilitywedstrijden downloaden. 

 

De website https://sport.raadvanbeheer.nl is nu vernieuwd! Naast dat de lay-out veranderd is, zijn er ook nieuwe functionaliteiten toegevoegd.

Nieuw is de wedstrijdkalender waarop je alle gegevens van de wedstrijden kunt vinden. Binnen deze kalender is het mogelijk om te selecteren op klasse - iets wat voor sporters, keurmeesters en wedstrijdorganiserende verenigingen een wens was.

Verenigingen kunnen, via de verenigingsaccount, zelf de gegevens voor hun wedstrijd invullen. 

 
Daarnaast is de knop uitslagen toegevoegd: hier kun je per wedstrijd de uitslagen bekijken. Er wordt achter de schermen nog hard gewerkt om alle relevante informatie bij de uitslagen en de competities te completeren.

 

 
De handleiding voor de verenigingsaccount en voor het aanvragen/verlengen van startlicenties wordt op korte termijn aangepast aan de nieuwe layout en functies.