Extra Kaarten beschikbaar voor symposium 'De veranderende positie van het dier in onze maatschappij' op 3 april aanstaande!


Gezien de grote belangstelling zijn er nog extra kaarten beschikbaar voor ons symposium 'De veranderende positie van het dier in onze maatschappij' op zondag 3 april 2022 van 11:00-18:00!

Om u te inspireren hebben wij een aantal zeer gerenommeerde sprekers uitgenodigd. Daarnaast proosten wij natuurlijk heel graag alsnog met u op een nieuw kynologisch jaar waarin alles hopelijk weer het oude wordt en wij weer prachtige evenementen kunnen gaan organiseren!

Wij bieden u een volledig verzorgd dagprogramma aan inclusief lunch en borrel. Het symposium zal plaatsvinden in de unieke omgeving van het Safari Meeting Center van Burgers’ Zoo in Arnhem.

AANMELDEN
De financiële bijdrage aan deze mooie dag bedraagt slechts €25,-
Aanmelden kan tot uiterlijk 25 maart a.s. indien het maximaal aantal plaatsen is bereikt is inschrijven niet meer mogelijk.

Wij verzoeken u om u aan te melden via het formulier op onze webshop: www.raadvanbeheer-webwinkel.nl (31/3/2022 Deze link werkt inmiddels niet meer).

Voor vragen kunt u contact opnemen met Marjolein Snip of Joan-Mary Poster via telefoonnummer: 020 664 44 71 of communicatie@raadvanbeheer.nl.

Met kynologische groeten,
Drs. Hildeward Hoenderken - Voorzitter
Rony Doedijns - Directeur