Kampioensdiploma's nu online beschikbaar!

Nieuwsbericht 29-06-2016


De Raad van Beheer heeft hard gewerkt aan de applicatie die het mogelijk maakt de kampioenschapsdiploma’s voor exposanten online beschikbaar te stellen. De FCI bevestigt de internationale kampioenschapsdiploma’s al geruime tijd op deze wijze.

 

De verwachting was dat deze applicatie aan het eind van deze zomer online zou zijn maar we zijn verheugd te kunnen melden dat de digitale kampioenschapsdiploma’s al vanaf Dog show De Baronie (4 en 5 juni 2016 Tilburg) beschikbaar zijn!

 

‘Online beschikbaar’ houdt in dat de kampioenschapsdiploma’s na iedere tentoonstelling als Pdf-bestand op de website staan, waarna de exposant ze kan downloaden en printen.
Hiermee wordt, sneller dan verwacht, een enorme professionaliseringslag gemaakt en geven wij invulling aan de wensen van onze leden om onze dienstverlening zoveel als mogelijk te digitaliseren.

 

Tot nu toe werden alle kampioenschapsdiploma’s nog uitgeprint en per post verzonden – dit ging om enkele honderden diploma’s per tentoonstelling.

Van Dog show De Baronie zullen wij de kampioenschapsdiploma’s voor de laatste keer tevens in een papieren versie per reguliere post versturen. Hierna zullen de kampioensdiploma’s alleen nog digitaal beschikbaar zijn.

 

Je kunt je diploma opzoeken en downloaden via onze website op: www.houdenvanhonden.nl/certificates.

 

Voor alle duidelijkheid: de betaalde kampioenstitels (zoals NJK-, NVK- en de Benelux-titels) zullen wij vooralsnog per post blijven versturen. De bevestiging (diploma) van de definitieve Nederlandse kampioenschapstitel zal ook digitaal beschikbaar worden gesteld en niet meer per post worden verzonden.

Met deze extra service verwachten we alle exposanten nog sneller van dienst te kunnen zijn.