licentieovereenkomst van de ‘Kennel Club & University of Cambridge Respiratory Function Grading Scheme’


De Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland is verheugd het tekenen van de licentieovereenkomst van de ‘Kennel Club & University of Cambridge Respiratory Function Grading Scheme’ voor de klinische evaluatie van het Brachycephalic Obstructive Airway Syndrome bekend te maken.

De Raad van Beheer staat voor het verbeteren van de gezondheid van de rashond in het algemeen. Het tekenen van deze licentieovereenkomst is een volgende stap in het weer mogelijk maken van het fokken en registreren van brachycefale honden in Nederland.

===============================================================================

The Dutch Kennel Club (Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland), is delighted to announce the signing of the licensing agreement of the Kennel Club & University of Cambridge Respiratory Function Grading Scheme for the clinical assessment of the Brachycephalic Obstructive Airway Syndrome.

The Dutch Kennel Club is committed to improve breed health in general, and with the signing of this licensing agreement in particular, in creating the next step towards breeding and registering healthy brachycephalic dogs in the Netherlands.