Nieuw Informatieblad Stamboompup in mijnrvb.nl

14-10-2021


Bij de recente nieuwe release van IT4Dogs zijn enkele aanpassingen gedaan. Een aantal van de aanpassingen is voor gebruikers niet zichtbaar in mijnrvb.nl maar wel voor medewerkers van de buitendienst of van het bureau van de Raad van Beheer. Een aantal aanpassingen zijn wel zichtbaar voor fokkers of andere gebruikers. 

Nieuw: Informatieblad stamboompup

De fokkers hadden in mijnrvb.nl geen mogelijkheid om aan een potentiële pupkoper op een nette manier informatie mee te geven of op te sturen over de pup van hun keuze. De Raad van Beheer kreeg het verzoek om daarin te voorzien. Daarvoor is er nu het ‘Informatieblad stamboompup’ beschikbaar.

De fokker kan via het actiemenu voor de naam van de pup een informatieblad downloaden. In dat menu is nu ook het downloaden van de stamboom opgenomen. 

menu pups download

Op het informatieblad stamboompup staan de gegevens van de pup: naam, ras – variëteit, kleur, geslacht, nestgenoten, etc. Ook de door de fokker opgegeven ouders staan erop vermeld.

Op verschillende momenten in het proces van registratie wordt deze informatie aangevuld. Zo zal de kleur en het chipnummer pas ingevuld worden na het bezoek van de chipper.      

De fokker kan het informatieblad op elk gewenst moment downloaden en aan de pupkoper mailen of printen en meegeven.

Een extra service voor de mogelijk nieuwe eigenaar van een stamboompup.