Raad van Beheer Youth Zomerkamp 2016

Nieuwsbericht 11-05-2016


De Raad van Beheer Youth is er voor kinderen, tieners, pubers, jong volwassenen en jong professionals. Zij organiseren verschillende activiteiten voor jeugdige hondenliefhebbers. 

 

Van 16 augustus (15.00u) tot en met 18 augustus (17.00u) wordt het eerste Raad van Beheer Youth Zomerkamp georganiseerd bij KC Delft (Tanthofdreef 10, 2623 EX Delft). 

Heb je ook wel in om een paar dagen zónder je ouders maar mét je hond plezier te maken en nieuwe dingen te leren? Dan is het Zomerkamp echt iets voor jou! 

 

Tijdens het kamp kun je kennismaken met verschillende hondensporten: ideaal om te kijken wat de leukste bezigheid is voor jou en je hond!

 

Er worden diverse trainingen met de hond gevolgd zoals Agility, Obedience, Rally O, verzorging van de hond en nog veel meer.

Tussendoor heeft de hond rust en zijn er andere leuke activiteiten te doen.

 

Het zomerkamp is voor jongeren van 8 t/m 16 jaar met een hond. De hond moet minimaal 1 jaar oud zijn, voldoende geënt zijn voor zijn leeftijd en onder controle van de jongere zijn. De hond moet tevens goed in de bench kunnen blijven gedurende de nachten en tijdens rust momenten tussendoor.

 

Deelname aan het Zomerkamp kost € 95,00 per deelnemer inclusief eten, drinken en overnachting. 

 

Wil je een aanmeldformulier ontvangen?
Mail dan naar RvBYouth@raadvanbeheer.nl