Vacature Manager Marketing & Communicatie

Parttime 32 uur


De Raad van Beheer op Kynologisch Gebied is de overkoepelende organisatie voor de aanschaf, het fokken en houden van rashonden in Nederland. Zij doet dit onder andere door het voeren van een stamboekhouding voor rashonden; het reglementeren van alle vormen van hondensport; het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van honden(populaties). Daarnaast is de Raad belangenbehartiger bij politiek, wetenschap en andere organisaties binnen de sector. De Raad van Beheer is een vereniging van verenigingen, waarin ca. 300 ras-, regionale en bijzondere verenigingen. De Raad van Beheer heeft een bestuur dat uit 7 personen bestaat.

Bij het uitvoerende bureau van de Raad in Amsterdam werken circa 40 medewerkers, onder leiding van de directeur.

 

Wij zoeken – naast de huidige Manager Marketing & Communicatie– een tweede

 

Manager Marketing en Communicatie (32 uur)

 

Hoofdbestanddelen van de functie

 • het gezamenlijk initiëren en uitvoeren van algemene communicatie werkzaamheden; 
 • verantwoordelijk voor het beheren en optimaliseren van alle online communicatie waaronder website, social media, Google Grants, SEO/SEA;
 • gezamenlijk verantwoordelijk voor het uitvoeren van projecten zoals bijvoorbeeld de Dag van de Hond, het jaaroverzicht en de maandelijkse nieuwsbrief;
 • het begeleiden en taakinhoudelijk aansturen van de 4 medewerkers servicedesk;
 • het gezamenlijk uitvoeren en ondersteunen van (online) bijeenkomsten en events.

 

Functie-eisen

 • minimaal HBO Communicatie;
 • minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
 • uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid;
 • thuis in de vele social media en videokanalen
 • vaardigheid in het afstemmen van de verschillende belangen van betrokken partijen;
 • jij houdt, net als wij, van rashonden.

 

Bij deze functie behoren de volgende eigenschappen: organisatie- en omgevingssensitief, proactief, dienstverlenend en stressbestendig. Wij zoeken een betrokken collega die allround communicatie werkzaamheden kan verrichten waarbij online ervaring gewenst is. Jij bent flexibel en accuraat. Je bent een people-manager. Je hebt begrip voor de verenigingsstructuur en het speelveld waarin de Raad van Beheer zich bevindt.   
Voor de uitvoering van de functie is het wenselijk dat je grotendeels op het bureau in Amsterdam aanwezig kunt zijn. Jij woont dan ook bij voorkeur binnen een straal van ca 40 km van Amsterdam. De verenigingsstructuur zorgt er voor dat er ook buiten kantooruren activiteiten plaats vinden.

 

Wij bieden

Een veelzijdige en uitdagende functie met inhoudelijk en persoonlijk ontwikkelingsperspectief in een organisatie die volop in beweging is. Het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring, marktconform en passend bij de verenigingsstructuur van de organisatie.

   

Interesse?

Meer weten over de vacature en de werkzaamheden? Neem dan contact op met Rony Doedijns, directeur, telefoonnummer 06 30 59 89 17. Meer informatie over de Raad van Beheer vind je op onze website www.houdenvanhonden.nl.

Je sollicitatiebrief voorzien van C.V. kun je t/m 1 november 2021 sturen aan: Raad van Beheer, t.a.v. Rony Doedijns (directeur), via personeelszaken@raadvanbeheer.nl. De eerste gesprekken zullen plaatsvinden in de week van 8 november 2021.