Vacature Administratieve Ondersteuner Gezondheidsbeleid

Parttime 32 uur


De Raad van Beheer op Kynologisch Gebied is de overkoepelende organisatie voor de aanschaf, het fokken en houden van rashonden in Nederland. Zij doet dit onder andere door het voeren van een stamboekhouding voor rashonden; het reglementeren van alle vormen van hondensport; het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van honden(populaties). Daarnaast is de Raad belangenbehartiger bij politiek, wetenschap en andere organisaties binnen de sector. De Raad van Beheer is een vereniging van verenigingen, waarin ca. 300 ras-, regionale en bijzondere verenigingen. De Raad van Beheer heeft een bestuur dat uit 7 personen bestaat.

Bij het uitvoerende bureau van de Raad in Amsterdam werken circa 40 medewerkers, onder leiding van de directeur.

 

Wij zoeken voor de ondersteuning van onze dierenartsen van afdeling Gezondheid, Welzijn en Gedrag (GGW) een enthousiaste en gedreven collega die het team kan versterken.

 

Administratieve ondersteuner GEZONDHEIDSBELEID (32 uur)

 

Hoofdbestanddelen van de functie

  • het uitvoeren van diverse projecten op het gebied van gezondheid van rashonden, waaronder het controleren van verenigingsfokreglementen en het voorbereiden van testcases voor de normenmatrix;
  • het voeren van correspondentie;
  • het organiseren van bijeenkomsten en vergaderingen;
  • het onderhouden van contacten met en het ondersteunen van rasverenigingen in hun gezondheidsbeleid;
  • het uitvoeren van diverse voorkomende administratieve werkzaamheden, waaronder controleren en toevoegen van uitslagen van gezondheidsonderzoeken, Norbergwaarden voor HD-onderzoek en verwerken van uitslagen DNA-afstammingsonderzoek.

Functie-eisen

  • HBO werk- en/of denkniveau, dan wel MBO niveau 4; bijvoorbeeld paraveterinair.
  • minimaal 3 jaar werkervaring;
  • jij houdt, net als wij, van rashonden
  • zeer goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands en Engels;
  • beheersing van het MS Office Pakket.

Bij deze functie behoren de volgende eigenschappen: klantvriendelijk, representatief, dienstverlenend, communicatief. Je bent flexibel en accuraat. Je woont bij voorkeur binnen een straal van ca 40 km van Amsterdam.

 

Wij bieden

Een veelzijdige en uitdagende functie met inhoudelijk en persoonlijk ontwikkelingsperspectief in een organisatie die volop in ontwikkeling is. Het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring, marktconform en passend bij de verenigingsstructuur van de organisatie.

 

Interesse?

Meer weten over de vacature en de werkzaamheden? Neem dan contact op met Rony Doedijns, directeur, telefoonnummer 06 30 59 89 17. Meer informatie over de Raad van Beheer vind je ook op onze website www.houdenvanhonden.nl.

Je sollicitatiebrief voorzien van C.V. kun je t/m 12 augustus 2021 sturen aan: Raad van Beheer, t.a.v. Rony Doedijns (directeur), via personeelszaken@raadvanbeheer.nl. De eerste gesprekken zullen plaatsvinden in de week van 16 augustus 2021.