Werkcommissie Hoopers in 2017 van start!

Nieuwsbericht 15-12-2016


Vanaf 2017 gaat de werkcommissie Hoopers van start. De leden van deze commissie maken zich sterk om van Hoopers een mooie en vriendelijke hondensport te maken, onder de auspicien van de Raad van Beheer. 

Het jaar 2017 geldt als overgangsjaar, waarin de wedstrijden door Nadac Hoopers Nederland zullen worden georganiseerd. Tijden het jaar worden er enkele aanpassingen gedaan om het voor iedereen zo helder mogelijk te houden en de deelnemers aan de wedstrijden de gelegenheid te geven om mee te groeien naar de nieuwe reglementen en voorwaarden.

Per 1 januari 2018 worden de nieuwe reglementen van kracht voor de wedstrijden, de keurmeesters, de organisatoren van wedstrijden en de deelnemers aan de wedstrijden. Gedurende het jaar 2017 zal de commissie nieuwe aanpassingen in etappes communiceren, zodat er geen excessieve verrassingen zijn bij de start van het seizoen in 2018.

De commissie let bij de nieuwe reglementen en voorwaarden vooral op het welzijn van honden en mensen en zorgt ervoor dat het voor iedereen een leuke hondensport is en blijft. Waarbij het vooral van belang is dat zoveel mogelijk honden en mensen met plezier kunnen deelnemen aan de wedstrijden. 

Voor iedereen die alle nieuwtjes willen volgen, is er onder andere een facebookpagina van de Commissie Hoopers.