ZILVEREN ERESPELD VOOR KEURMEESTER JOHN FEIJEN

Alweer even geleden, op 8 april jongstleden, ontving veldwerkkeurmeester John Feijen de Zilveren Erespeld van de Raad van Beheer uit handen van collega-keurmeester Mark van Eekert. John kreeg de onderscheiding voor zijngrote inspanningen voor de jachthond in het algemeen en voor de jagende Teckel in het bijzonder.


John Feijen is al meer dan twintig jaar keurmeester voor veldwerkwedstrijden in de categorie Dashonden, Zweethonden en Terriërs en in de categorie Lopende honden.
Onder de kennelnaam Van Het Bessenveld heeft hij meerdere Nederlandse en Internationale werkkampioenen gefokt en grote nationale en internationale prijzen en titels in de wacht gesleept. Ook als voorjager heeft John zich bewezen, met vele nationale en internationale werktitels voor het werken onder èn boven de grond.

Voor vele keurmeesters in opleiding tot veldwerkkeurmeester is John een geziene vraagbaak en mentor. Op dit moment biedt hij voorjagers de gelegenheid het vak vanzweetwerk te leren kennen en biedt hij rasverenigingen de gelegenheid veldwerkwedstrijden te organiseren.