Aanmelden Dag van de lokale kynologie

Aanmelden Dag van de lokale kynologie

Voor de bij de Raad van Beheer aangesloten lokale verenigingen, de kynologenclubs, organiseert de Raad van Beheer in overleg met de rayonbesturen, op zaterdag 15 februari 2020, de Dag van de lokale kynologie. Doel van de dag is om met elkaar van gedachten te wisselen over onderwerpen die bij de lokale kynologie leven. Ook is er tijdens de dag een eerste sessie van een training/workshop over het werven en behouden van vrijwilligers; nog steeds hét aandachtspunt voor alle verenigingen. Deelname aan het congres is kosteloos voor bestuursleden en kaderleden van kynologenclubs.

Met onderstaand formulier kun je je aanmelden voor de Dag van de lokale kynologie.

Van elke lokale vereniging ontvangen wij graag meerdere bestuursleden of andere commissie- of kaderleden. Bij voorkeur in ieder geval zij die zich binnen de vereniging actief inzetten bij het werven en behouden van vrijwilligers. 

Bij de aanmelding kan elke vereniging 3 personen aanmelden voor de dag en nog 5 personen voor de reservelijst. Er is in principe  ruimte voor 3 personen per vereniging. Op basis van het totaal aantal aanmeldingen is er ruimte voor de aanmeldingen op de reservelijst. Je krijgt daarover na 1 februari bericht.

Aanmelden deelnemers (graag voornaam en achternaam voluit):

Reservelijst:

*Verplicht in te vullen veld