Dag van de lokale kynologie: input KC's

Dag van de lokale kynologie: input KC's

Voor de bij de Raad van Beheer aangesloten lokale verenigingen, de kynologenclubs, organiseert de Raad van Beheer in overleg met de rayonbesturen, op zaterdag 15 februari 2020, de Dag van de lokale kynologie. Doel van de dag is om met elkaar van gedachten te wisselen over onderwerpen die bij de lokale kynologie leven. Ook is er tijdens de dag een eerste sessie van een training/workshop over het werven en behouden van vrijwilligers; nog steeds hét aandachtspunt voor alle verenigingen. Deelname aan het congres is kosteloos voor bestuursleden en kaderleden van kynologenclubs.

UITDAGING & HULP
Graag willen we van jullie vereniging weten waar je behoefte aan hebt. Daarbij kunnen de volgende vragen je helpen met het formuleren van je reactie.
Wat is voor jullie vereniging de grootste uitdaging waar je tegen aan loopt?
Wat is je grootste hulpvraag?
Waar zou je graag een antwoord op willen hebben van andere verenigingen tijdens de dag?
Waar zouden andere verenigingen je bij kunnen helpen?


TROTS & TIPS
Graag willen we van jullie vereniging weten waar jullie goed in zijn/trots op zijn en waar je andere verenigingen mee zou kunnen helpen. 
Wat voor successen willen jullie graag delen?
Waar is jullie vereniging trots op en hoe heb je dat bereikt? 
Waar zou jouw vereniging een andere vereniging mee kunnen helpen, wat zijn tips die je graag wil delen? 

De input op beide vragen kan gaan over je instructeurs, over je cursusprogramma, over je cursisten, over het bestuur, over je locatie, over het contact met je gemeente, instanties, leveranciers en overige partners of sponsors, etc.  

Jullie reacties/input gebruiken wij tijdens de sessies en zijn dus erg belangrijk voor jullie zelf én om er een geslaagde dag van te maken. 

De Dag van de lokale kynologie maken we samen tot een succes.

Uitdaging en hulp

Trots en tips

*Verplicht in te vullen veld