Vacatures bij commissies

Vacature voor de commissie waterwerk.


De commissie waterwerk is het regelgevende orgaan voor de sport waterwerk onder de Raad van Beheer. De commissie wordt benoemd door de Raad van beheer.  Wil je onderdeel uitmaken  van deze commissie en mee kunnen besluiten welke kant het waterwerk in Nederland op gaat, dit is je kans!

De taken van de commissie zijn o.a.:

1-      Beleid ontwikkelen/onderhouden voor de sport.

2-      Regelgeving van het waterwerk bekijken en aanpakken.

3-      Communiceren met wedstrijd organiserende verenigingen, keurmeesters en deelnemers en zorgt voor het Nationale en Internationale wedstrijden en selectie hiervan (b.v. jaarlijkse internationale Cup for waterwork dogs).

4-      Ook zorgt zij voor de verwerking van de uitslagen van de brevettendagen.

De commissie valt onder de afdeling Sporten. Ze bestaat uit 5 leden waarvan 1 vertegenwoordiger uit alle waterwerk verenigingen en de waterwerk keurmeesters. De commissie vergadert ministens 1 a 2 keer per maand op locatie of via skype/Teams.

Het dagelijks bestuur van de commissie bestaat uit de volgende werkzaamheden: Toezien op de naleving van het reglement, afhandeling van vragen en klachten, vaststellen van het reglement waterwerk en de diverse selectie dagen. Het toekennen van aanvragen van verenigingen voor wedstrijden, beheer van wedstrijdkalender, vaststellen van het reglement waterwerk en de diverse selectiedagen, toekennen van aanvraag van verenigingen voor wedstrijden, promotie van het waterwerk, beheer van de begroting. Het vormen van het beleid rondom de sport waterwerk. Het enthousiasmeren van nieuwe waterwerkers.

Wat/wie zoeken wij?

Een commissie met 5 leden!

Heb je passie voor het waterwerk, heb je ervaring met waterwerk en ben je zelf ook actief in de sport!

Stuur jouw motivatie op een A4tje voor toetreding tot de commissie. Jouw ervaring met waterwerk of andere kynologische activiteiten, als mede je ervaring  die relevant kan zijn voor het waterwerk en de commissie naar sporten@raadvanbeheer.nl.

Reageer kan voor 25 oktober 2021.

Vragen over de vacature kun je ook stellen aan bovenvermeld mailadres.

De waterwerk keurmeester selecteert de kandidaten en draagt deze voor aan het bestuur van de Raad van beheer.