Ziektekostenverzekeringen

Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen over ziektekostenverzekeringen.


Wat kost een ziektekostenverzekering voor mijn hond?

De premie is afhankelijk van de leeftijd van je hond, het ras, de dekking die je kiest en de aanbieder. Wij werken samen met Proteq Dier & Zorg Verzekering. De premie bedraagt bij deze aanbieder gemiddeld € 19 per maand.

 

Welke kosten vergoedt de ziektekostenverzekering?

Welke kosten de ziektekostenverzekering vergoedt, hangt af van de aanbieder en de dekking die je kiest. Proteq Dier & Zorg Verzekering vergoedt onverwachte medische kosten door een ongeval of ziekte tot een maximum van € 5.000 per 12 maanden. Houd rekening met een eigen bijdrage van 19% per declaratie. Naast een basisdekking kun je aanvullende dekkingen kiezen die specifieke kosten geheel of gedeeltelijk vergoeden.

 

Kan ik via de Raad van Beheer een ziektekostenverzekering afsluiten?

Er zijn verschillende aanbieders van ziektekostenverzekeringen voor dieren. Wij werken al geruime tijd samen met Proteq Dier & Zorg Verzekering vanwege de goede prijs/kwaliteitverhouding. Je kunt via onze website een polis afsluiten bij Proteq Dier & Zorg Verzekeringen. Je ontvangt dan een VVV-cadeaubon van € 10. Maak hiervoor gebruik van de speciale knop hieronder. Ook als je geen rashond hebt, kun je via deze knop een polis afsluiten en ontvang je de VVV-cadeaubon.

 

Klik hier voor de Proteq Dier & Zorg Verzekering met de VVV-cadeaubon ter waarde van € 10.-.

 

Als ik een ziektekostenverzekering afsluit via deze website, sluit ik dan een verzekering af met de Raad van Beheer?

Nee, je sluit een ziektekostenverzekering af bij Proteq Dier & Zorg Verzekering. De Raad van Beheer biedt zelf geen verzekeringen aan en aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de polis die je afsluit met Proteq Dier & Zorg Verzekering.

 

Waar kan ik terecht met vragen over de ziektekostenverzekering van Proteq Dier & Zorg Verzekering?

Kun je online niet de informatie vinden die je zoekt, neem dan op werkdagen contact op met Proteq Dier & Zorg Verzekering via 072 5 180 280.