FAQ Zorgverzekering hond

Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen over een zorgverzekering voor je hond


Wat kost een ziektekostenverzekering  / zorgverzekering voor mijn hond?

De premie is afhankelijk van de leeftijd van je hond, het ras en de dekking die je kiest. Wij werken samen met Petplan, de grootste huisdierenverzekering wereldwijd. Als je via onze website doorklikt naar de site van Petplan ontvang je een gratis Raad van Beheer Dopper.  Kijk voor meer informatie op de pagina 'zorgverzekering voor je hond'. 

 

Welke kosten vergoedt de ziektekosten / zorgverzekering?

Bij Petplan heeft u keuze uit 3 pakketten. Onverwachte medische kosten t.g.v. een ongeval en of ziekte worden vergoed met een maximum van € 3000,- tot € 5000,- per 12 maanden, afhankelijk van welk pakket u kiest.

 

Kan ik via de Raad van Beheer een ziektekosten / zorgverzekering afsluiten?

Er zijn verschillende aanbieders van ziektekostenverzekeringen voor dieren. Wij werken samen met Petplan de grootste huisdierenverzekering wereldwijd.
Je kunt als pupkoper of hondeneigenaar via onze website een polis afsluiten bij Petplan.

Je ontvangt dan van de Raad van Beheer een mooie Dopper. Deze Dopper actie geldt alleen als je via de website van de Raad van Beheer een verzekering bij Petplan afsluit. Gebruik de link hieronder om naar de website van Petplan te gaan.   

Klik hier voor meer informatie over de Petplan verzekering en ontvang een gratis Raad van Beheer Dopper.

 

Als ik een ziektekosten / zorgverzekering afsluit via deze website, sluit ik dan een verzekering af met de Raad van Beheer?

Nee, je sluit een zorgverzekering af met Petplan. De Raad van Beheer biedt zelf geen verzekeringen aan. De Raad van Beheer is hierin dus geen partij en heeft hierin geen verantwoordelijkheid. De Raad van Beheer maakt u alleen attent op het bestaan van Petplan. 

 

Kan ik als fokker mijn pups verzekeren voordat ze naar de pupkoper gaan?

Ja dat kan met het Petplan Fokkerprogramma. U kunt kiezen uit Petplan Goede Start waarmee de pups een jaar verzekerd zijn óf voor Petplan Maand Gratis Verzekerd waarmee de pups een maand verzekerd zijn. Voor meer informatie zie de pagina 'Petplan Fokkersprogramma'. 

 

Waar kan ik terecht met vragen over de ziektekosten / zorgverzekering van  Petplan?

Kun je online niet de informatie vinden die je zoekt, neem dan op werkdagen contact op met Petplan via telefoon 020 72 20 230

Ben je fokker en heb je vragen over het Petplan Fokkersprogramma dan kun je bellen met de Petplan fokkerlijn via 020 72 20 231 of kijk op petplan.nl/fokker