Registreren

Om dingen zelf te kunnen regelen, bijvoorbeeld als rasvereniging of kynologenclub, moet je een account aanmaken. Je kunt per emailadres één account aanmaken. Met dit account krijg je toegang tot voor jou relevante zaken. Bestuursleden van verenigingen kunnen hier bijvoorbeeld de stukken voor de algemene vergaderingen van de Raad van Beheer downloaden. Op één account kun je meerdere functies combineren en aangeven. Een bestuurslid kan immers tegelijkertijd ook keurmeester zijn. Extranet is daarmee vervangen door een persoonlijk account, waarmee je toegang hebt tot alles dat voor jou van belang is. Met één login kun je overal bij. Wel zo gemakkelijk!


 

Bestuursleden aangesloten verenigingen

Het registeren via ‘mijn account’ vervangt het oude extranet. Ook is het nu mogelijk voor ieder bestuurslid om een account aan te maken en daarmee toegang te krijgen tot de informatie voor aangesloten leden. Een extra service voor de bestuursleden van onze vereniging.

Daarbij dien je aan te geven van welke vereniging je bestuurslid bent. Wij bevestigen alleen accounts van bij ons bekende bestuursleden. Zorg er als vereniging dus voor dat de bij ons bekende informatie actueel is.

Nadat wij het account hebben bevestigd heb je online toegang tot de informatie. 

 

Maak een account aan