KC Deventer e.o.

KC Deventer e.o. organiseert diverse activiteiten voor leden en niet leden in Deventer.


KC Deventer e.o. werd opgericht in 1923 en ontving Koninklijke goedkeuring in 1951. 

De club zetelt aan de Molbergsweg nr 3 in Deventer op een schitterende locatie waar veel ruimte is om alle cursussen tot hun recht te laten komen.

Website KC Deventer e.o.

Contact KC Deventer e.o.

 

 

De KCD helpt door het aanbieden van haar cursussen, hondenbezitters te werken aan de opvoeding en ontwikkeling van hun honden tot plezierige huisgenoten. Ook werken we samen aan het sociale gedrag.

In clubverband worden geregeld wandeltochten georganiseerd, uiteraard samen met uw hond. Er zijn geregeld lezingen over interessante thema’s. Een keer per jaar organiseren wij een nationale agility (behendigheid) wedstrijd waaraan enorm veel deelnemers meedoen. Uiteraard doen we mee aan de nationale “dag van de hond”, een open dag met leuke programma’s.

Voor honden en hun geleiders is het heel plezierig om samen in groepen te werken aan gehoorzaamheid, gedrag en vaardigheden. En dat kan op een heel speelse manier.

Het belonen van goed gedrag kenmerkt onze aanpak.

Je kunt bij KC Deventer e.o. terecht voor een gehoorzaamheidstraining van puppyopvoeding  tot op landelijk niveau FCI Obedience (gehoorzaamheid), Maar ook hondensporten komen aan bod. Onder leiding van gecertificeerde instructeurs zijn er trainingen voor Agility (beginners, gevorderden, recreanten en wedstrijdlopers), Nadac-hoopers en Flyball. Daarnaast kan de Jachthondendummytraining worden gevolgd. Ringtraining voor de hond die naar een show gaat en in bijzondere gevallen is individuele training mogelijk.

 

KC Deventer e.o. in het kort

Aantal instructeurs / trainers: 15 instructeurs

Puppycursus? Ja

Doordeweeks overdag trainen? Nee

Doordeweeks ’s-avonds trainen? Ja 

In het weekend trainen? Ja

 

Wil je meer weten over het specifieke aanbod (bijvoorbeeld de start van een training)  kijk dan op de website www.kcdeventer.nl

 

 

Bovenstaande tekst is opgesteld door de kynologenclub. Wij hebben geen inhoudelijke controle gedaan en zijn niet verantwoordelijk voor onjuistheden of onduidelijkheden in de tekst. Heb je vragen, neem dan contact op met de kynologenclub.