Junior Handlingkeurmeester - Opleiding en Nascholing

1 jun 2024

Opleidings- en Nascholingsdag voor Junior Handlingkeurmeesters te Zwolle

Locatie

Informatie

Opleiding tot Junior Handlingkeurmeester

De opleiding tot Junior Handlingkeurmeester staat open voor alle Exterieurkeurmeesters (benoemd voor minimaal 1 ras) en/of ex-Junior Handlers die de leeftijd van 21 jaar bereikt hebben.

Na het volgen van de opleiding wordt je benoemd tot Junior Handlingkeurmeester voor een periode van drie jaar. Herbenoeming na drie jaar is onder andere op basis van het volgen van Nascholing Junior Handlingkeurmeester.

Nascholing voor Junior Handlingkeurmeester

Voor iedere reeds benoemde Junior Handlingkeurmeester kan deze dag als nascholing Junior Handlingkeurmeester gevolgd worden.

Junior Handlingkeurmeesters moeten minimaal één keer in de drie jaar deelnemen aan een Nascholingsmoment Junior Handlingkeurmeester.

De huidige nascholingsperiode van drie jaar is alle keurmeesters benoemd voor 2023, ingegaan per 1/1/2023.

 
Het doel van de werkgroep Junior Handling is om minimaal éénmaal per jaar Nascholing Junior Handlingkeurmeester aan te bieden.
De volgende nascholing staat gepland op 1 juni 2025.

Locatie

KC Zwolle

Huub van Doornestraat 17 te Zwolle

Dagprogramma

9.30 – 10.00   Ontvangst en opening
10.00 – 12.30 Theorie Junior Handlingkeurmeester
12.30 – 13.30 Lunchpauze
13.30 – 16.00 Praktijk

Deelname

Aanmelden en betalen kan tot en met 26 mei as en gaat via de webshop: https://www.raadvanbeheer-webwinkel.nl/rasexamens. Je betaalt per iDeal.
Deelname kost €25,00. Lunchen kan op eigen kosten bij KC Zwolle.

Bij aanmelding voor deelname aan de Opleiding tot Junior Handlingkeurmeester ontvangen wij naast de betaling via de webshop graag ook een korte motivatie waarom je Junior Handlingkeurmeester wil worden. De motivatie graag richten aan juniorhandling@raadvanbeheer.nl.

 

Ook bij vragen kunt u mailen naar juniorhandling@raadvanbeheer.nl.

Organisatie