Eerste Debutanten Junior Handling wedstrijd op Hond2017

Tijdens Hond2017, op zaterdag 9 december, organiseert de Raad van Beheer Youth de allereerste Debutanten Junior Handling wedstrijd! Deze vindt plaats van 12.30u tot 14.00u in de AERES MBO Barneveld Youth ring.


De debutanten klasse is bedoeld voor de beginnende en jonge deelnemer in de Junior Handling competitie. Anders dan de officiële competitie kent de debutanten klasse geen vanaf leeftijdsgrens alleen een maximum leeftijdgrens welke gelijk is aan de officiële competitie leeftijd van 17 jaar. Een voorwaarde voordeelname is dat de Junior Handler in staat is zelfstandig zijn of haar hond voor te brengen met alle facetten die bij de Junior Handling horen.

Voorwaarde Deelname

  • De Junior Handler is in de leeftijd tot en met 17 jaar op de dag van de competitie.
  • De Junior Handler is in staat zelfstandig zijn of haar hond voor te brengen in de ring en met alle facetten die bij de Junior Handling horen, zoals een figuurlopen, tanden laten zien, etc.
  • De Junior Handler is geen finalist voor de Amsterdam Winner Show van de officiële competitie.

Inschrijving en Keurmeester

De inschrijving loopt via de webshop en ook zal de mogelijkheid bestaan om op de dag zelf in te schrijven bij de stand. Let wel op omdat er maar een beperkt aantal deelnemers (maximaal 25) kan deelnemen hanteren we Vol=Vol. Kosten voor deelnamen zijn € 5,- per deelnemer.

 

De competitie vind plaats op zaterdag 9 december 2017 tijdens de Amsterdam Winner Show (Hond 2017).
Keurmeester is dhr. Dick Baars (NL)

 

De keuring en gevraagde handelingen en figuren zijn identiek aan de gevraagde handelingen en figuren die ook gevraagd kunnen worden tijdens de officiële competitie. 
Meer informatie.

Selectie en plaatsing

Er worden 5 Junior Handler geplaatst, afhankelijk van de grootte van de groep kan in overleg met de keurmeester gekozen worden om een selectie voor het plaatsen, plaats te laten vinden.