Hond van het Jaar Show 2018

Nieuwsbericht 16 oktober 2018


welke gehouden wordt op 13 januari 2019. 

 

Gedurende het showjaar 2018 kunnen tijdens de CAC (CACIB) shows en kampioenschapsclubmatches de honden zich kwalificeren  voor de Hond van het Jaar Show 2018. Wilt u nog eens nalezen hoe een hond zich kan kwalificeren, kijk dan op de pagina Hond van het Jaar Show/Kwalificeren.

 

Eind oktober 2018 ontvangen de eigenaren van de gekwalificeerde honden een uitnodiging om de hond aan te melden voor de Hond van het Jaar Show en mee te dingen naar de titel "Beste Hond in Nederlands bezit van 2018".

 

Locatie:

'De Flint', Coninckstraat 60, Amersfoort

Aanvang keuringen : 12:00 uur, zaal open 11:00 uur.
Parkeren : in de parkeergarage

Info: hondvanhetjaar@raadvanbeheer.nl 

 

De Hond van het Jaar show is een ontspannen, feestelijke bijeenkomst waar de exposanten de winnaars van 2018 nogmaals kunnen tonen aan de Nederlandse Kynologie.

 

Wij zijn te gast in Amersfoort en vragen iedereen zich te houden aan een paar regels.

  • De honden aangelijnd te houden
  • Verplicht om uitwerpselen op te ruimen. Dit geldt overal, dus ook op het gras achter de Flint en in de parkeergarage. Let op! In een deel van het centrum van Amersfoort zijn honden niet toegestaan, maar achter de "Flint" is voldoende ruimte om met de hond te wandelen en u bent vrij om net zo vaak met de hond naar buiten te gaan als u wilt.
  • Honden dienen getrimd en klaar aan te komen. Er is geen trimruimte. Natuurlijk mag u nog wel even een borstel door de hond halen om deze zo optimaal mogelijk te presenteren.
  • Honden mogen niet op de tribunes, maar er is voldoende ruimte om samen met- en bij uw hond te verblijven in de daarvoor aangewezen ruimtes

 

Eveanals vorig jaar is de stand van “Kynoweb" aanwezig en krijgen alle deelnemers van de sponsor “Eukanuba” een gratis foto aangeboden.

 

Tijdens de hond van het Jaar Show zijn geen bezoekhonden toegestaan.

 

In afwijking van voorgaande jaren ontvangen de eigenaren geen kant en klare inschrijving, maar ontvangt men een bevestiging van de kwalificatie met referentienummer en een link naar het online inschrijfformulier. Of u daadwerkelijk in wilt schrijven is dus aan u. U heeft hiervoor de tijd tot 20 december en alle betalingen moeten uiterlijk op 24 december 2018 op onze rekening zijn bijgeschreven. Enige uitzondering hierop zijn de honden die zich op de Kerstshow nog kwalificeren. Deze hebben de tijd tot 31 december.

 

Mocht u menen dat uw hond gekwalificeerd is, maar heeft u op 1 december 2018 nog geen inschrijfuitnodiging ontvangen, neem dan contact op met hondvanhetjaar@raadvanbeheer.nl

 

De keurmeesters

Rasgroep 1  Dhr. Dick Baars                     

Rasgroep 2 Dhr. Rob Douma

Rasgroep 3  Mevr. Mieke Jansen-Kalshoven

Rasgroep 4  Dhr. Theo Viets

Rasgroep 5  Mevr. Corry Saes

Rasgroep 6  Dhr. John Wauben

Rasgroep 7  Mevr. Rini Leenen-Compen

Rasgroep 8  Dhr. Hans Stigt

Rasgroep 9  Dhr. Hildeward Hoenderken

Rasgroep 10 Dhr. Gerard Jipping

 

Veteranen Mevr. Iona Onstenk-Schenk                 

Nederlandse Rassen  Mevr. Erica Bakker-v.d. Woestijne      

Best in Show Dhr. Wout Arxhoek           

 

Algemene informatie

over de Hond van het Jaar show vind je op de pagina “Hond van het Jaar Show”