Hond2016 tijdschema online

Nieuwsbericht 9-11-2016


Het grootste hondenevenement van Nederland publiceerde vanochtend het tijdschema van het veelzijdige demonstratieprogramma, waaraan zo’n twintig hondendeskundigen hun medewerking verlenen zoals onder andere Judith Lissenberg, Martin Gaus, Marijke de Rooij, Digna Schoonenboom en Grietje Wagenaar. Vanaf nu kunnen bezoekers van Hond2016 hun eigen activiteitenprogramma samenstellen via de website.

 

Hond2016 bestaat naast de exterieurkeuringen van de Holland Cup op vrijdag en de Amsterdam Winner Show op zaterdag en zondag uit een beursgedeelte en een educatief programma met demonstraties, workshops en sportwedstrijden, waarbij het ‘houden van honden’ centraal staat.

 

Bezoekers kunnen kennis maken met de hondensporten agility, dogfrisbee, flyball en dog dance en reddingshonden en geleidehonden in actie zien. Daarnaast zijn er mogelijkheden om met eigen hond deel te nemen aan leuke en leerzame workshops. Ook is er een dagelijks rassendefile waarin de leukste wetenswaardigheden over rashonden onder de aandacht worden gebracht. In het Hondendorp presenteren diverse verenigingen hun favoriete ras en geven voorlichting over aankoop, ras typisch gedrag en verzorging. Op het beursgedeelte vinden bezoekers de nieuwste, leukste en mooiste hondenproducten. Dit alles maakt Hond2016 tot een complete, leerzame en vooral gezellige dag uit voor iedere hondenliefhebber. Hond2016 is dagelijks geopend van 07.30 uur tot 18.00 uur, het demonstratieprogramma start dagelijks om 10.00 uur.

 

Hond2016 vindt plaats op 9, 10 en 11 december in de RAI te Amsterdam.

Klik op de button om voorverkoop entreekaarten met € 2,50 korting te bestellen.

Entreekaart met korting bestellen

 

Kijk voor meer informatie en het programma op www.hond2016.nl.

 

Zie ook:

Activiteiten agenda