Meld je aan voor de Kennis Tour lezingen

Nieuwsbericht 19-02-2024


De Raad van Beheer Kennis Tour 2024 is van start!

Update 28-02: de lezingen over voorplanting, overprikkelde hond, neuswerk en spanningspatronen zijn al volgeboekt. Er is geen wachtlijst en er zijn geen herhalingen gepland voor dit jaar.  

De Raad van Beheer Kennis Tour bestaat uit een serie lezingen voor hondenliefhebbers door toonaangevende sprekers, op verschillende locaties door Nederland en online. Voor 2024 hebben we wederom een mooi divers programma aan sprekers en onderwerpen.

Wees er snel bij, want vol=vol!

Hieronder alvast in het kort de onderwerpen & sprekers op een rijtje. Wil je meer weten over de lezingen en/of sprekers? Of wil je direct inschrijven? Ga direct naar pagina 'Kennis Tour'.

 • Kennelhoest bij de hond (23 april) & Parvacirose bij de hond en Nederlandse vaccinatie (24 september). LET OP: beide lezingen zijn online.

  Dit jaar 2 lezingen door de geprezen spreker Hans Nauwynk!

  "Voor iedere fokker en hondenliefhebber die meer wil weten over virussen bij honden en de fokkerij, waarbij veel aandacht zal zijn voor het Caniene Herpes Virus."
 • Help een overprikkelde hond (15 mei (volgeboekt)), door de sprekers Monique Bladder & Erica Bokkelman!

  "Monique is samen met Erica oprichter en hoofddocent bij Annorlunda. Ze is gedragstherapeut voor honden met jarenlange praktijkervaring, die ze combineert met een Postgraduaat opleiding Toegepast Diergedrag."

 • Neuswerk en Speuren (27 juni) door de spreker Adee Schoon!

  "Spreekster Adee Schoon is ruim 30 jaar betrokken bij speurhonden van de Nederlandse politie. Zij is gepromoveerd op de betrouwbaarheid van de geurproef (deze werd gebruikt om mensen op basis van geursporen te identificeren)."

 • Fokkerij en gezondheid: Voortplanting (16 oktober - volgeboekt) door de welbekende dierenarts en spreker Maarten Kappen!

  "Maarten Kappen is in 1984 afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht, Faculteit Diergeneeskunde. Van 1986 tot 1995 was hij werkzaam in de dierenartspraktijk Eersel, waarna hij in 1995 de Kliniek voor Gezelschapsdieren Eersel oprichtte."

 • Spanningspatronen herkennen bij de hond (13 november) door spreker Judith Hofman! LET OP: deze lezing is online!

  "Oprichter, docent en mentor Kynomassage, Kynologisch Massagetherapeut, Gediplomeerd Kynologisch Instructeur."

Wil je meer weten over de lezingen en/of sprekers? Of wil je direct inschrijven? Ga direct naar pagina 'Kennis Tour'.

De Kennis Tour wordt mede mogelijk gemaakt door Partner Royal Canin. 

Kennis Tour RC