Verkiezing Beste hond van Nederland over 2022

nieuws 25-01-2023


Aanstaande zaterdag 28 januari 2023 vindt de verkiezing van de Hond van het Jaar 2022 plaats in Event Center Dordrecht. De Hond van het Jaar Show is een evenement dat niet meer is weg te denken in de Nederlandse wereld van de rashondenliefhebbers. Aan het begin van het jaar is dit unieke event de ontmoetingsplaats voor de beste stamboomhonden uit Nederland. Deze honden tonen zich die dag aan de keurmeesters en aan het publiek. 

De Hond van het Jaar Show kent geen open inschrijving, maar de hond moet zich kwalificeren. Kwalificeert een hond zich, dan worden de eigenaren uitgenodigd om de hond in te schrijven voor de Hond van het Jaar Show over het jaar 2022, vooropgesteld dat de hond in Nederlands bezit is en is ingeschreven in het Nederlands Hondenstamboek van de landelijke rashondenkoepelorganisatie de Raad van Beheer. 

De Hond van het Jaar Show onderscheidt zich van andere tentoonstellingen, niet alleen omdat hier de top van de stamboomhonden uit Nederland aanwezig zijn, maar ook door de wijze waarop de honden aan het publiek worden getoond.

Het is traditie dat de eigenaren zich feestelijk kleden voor deze show en de honden tip-top worden voorgebracht. De honden dienen voor iedere bezoeker goed te bekijken te zijn en laten zich van hun beste kant zien.

Een hond die zich in deze "bijzondere" omstandigheden goed kan presenteren geeft daarmee niet alleen zijn fraaie uiterlijk weer, maar ook zijn of haar stabiele karakter, gezondheid en vitaliteit.

Locatie:

Event Center Dordrecht 
Weeskinderendijk 9 – 13 3314 CM Dordrecht
Aanvang: 12:00 uur (zaal open 10:30 uur)

Bezoekhonden niet toegestaan, bezoektickets via Online Dog Shows: https://www.onlinedogshows.eu/.../HondvanhetJaarShow2022