Verzin naam voor kynologisch instructeur

20-12-2017 Hulp gevraagd! Weet jij een pakkende naam voor 'gecertificeerd kynologisch instructeur'?


De Raad van Beheer werkt samen met de Commissie Kynologisch Instructeur hard aan een betrouwbaar certificeringssysteem voor kynologisch instructeurs. Met het certificeringssysteem zorgen we er voor dat iedere instructeur een gedegen, geaccrediteerde opleiding heeft gevolgd en goed geïnformeerd blijft door het volgen van verplichte nascholing. Pas als iemand een geaccrediteerde opleiding heeft gevolgd kan hij gecertificeerd kynologisch instructeur worden. En om dit te blijven, is nascholing verplicht. Zo tillen we de kennis en vaardigheden van instructeurs naar een hoger niveau. Je kunt er als hondeneigenaar dan op vertrouwen dat je samen met je hond in goede en deskundige handen bent bij een door de Raad van Beheer gecertificeerde instructeur.

De afgelopen jaren hebben we er hard aan gewerkt om dit vorm te geven. Nu dit op orde is willen we dit ook graag gaan promoten: kies je voor betrouwbaarheid en kwaliteit, dan kies je voor een gecertificeerd kynologisch instructeur. Daarbij kan een goed herkenbare en pakkende naam of een visueel keurmerk een mooie en onderscheidende toevoeging zijn. Zo zijn er ook in andere sectoren namen en keurmerken die de kwaliteit en deskundigheid van een beroepsgroep direct duidelijk moeten maken. Denk hierbij aan Register Accountants en Register Marketeers of aan financial planners met een extra keurmerk van FFP.  

Weet jij een pakkende naam voor een door de Raad van Beheer gecertificeerde kynologisch instructeur?
Stuur dan een mail naar communicatie@raadvanbeheer.nl met je suggestie en je motivatie voor de naam. Geef daarbij ook aan als je instructeur bent.
Je kunt je suggestie insturen tot woensdag 27 december aanstaande. Onder de inzendingen verloten we een aantal leuke prijzen en mocht je suggestie overgenomen worden dan hoort daar natuurlijk ook de eeuwige roem bij. 

Voor meer informatie over kynologisch instructeur kijk hier.