Vlogs4Dogs: HOND2022

HOND is een evenement over alles wat met houden van honden te maken heeft. Naast twee internationale hondententoonstellingen zijn er demonstraties, lezingen, workshops, winkels en je kunt er informatie krijgen over alle hondenrassen.


Het event HOND is de overkoepelende naam voor het event waarop 2 internationale hondenshows, de Fryslân Cup en de Winner, plaatsvinden. De deelnemers, exposanten genaamd, brengen hun rashonden voor in de showring. De honden worden beoordeeld door een exterieurkeurmeester en kunnen titels en prijzen winnen.

Dit event is alleen veel meer dan een hondententoonstelling. Er zijn demonstraties van hondensporten, workshops waar je met je hond aan deel kunt nemen, hondensportwedstrijden, je kunt shoppen en je kunt er informatie over alle hondenrassen krijgen.Ben je op zoek naar een nieuwe huisgenoot of heb je andere vragen, dan staat de rasvereniging je graag te woord. Ook geven we informatiesessies over de aanschaf van een hond. 

HOND besteedt ook aandacht aan andere sporten die je met je hond(en) kunt doen. In de event- en demonstratiering komen deze activiteiten aan bod. Denk bijvoorbeeld aan het dansen met je hond oftewel dog dance. Daarnaast is er veel aandacht voor activiteiten met de jeugd en is er o.a. junior handling. Junior handling is het in competitieverband verantwoord en deskundig voorbrengen van een hond van jongeren t/m 18 jaar.

In deze Vlogs4Dogs kunt u alvast zien wat voor moois HOND2022 te bieden heeft:

Kom op 25, 26 of 27 november naar het WTC Expo te Leeuwarden en beleef alles wat met houden van honden te maken heeft!

Voor prijzen en tickets: www.HOND2022.nl.