Informatie bezoekers shows

Als je voor de eerste keer als bezoeker een hondententoonstelling of show bezoekt is het daar een drukte van jewelste. Er is van alles te zien en te doen. Maar hoe werkt dan dan precies? Hoe wordt je dan Best in Show met je hond? En wat is eigenlijk de Raad van Beheer? En als ik me aan het oriënteren ben om een hond aan te  schaffen, waar moet ik dan op letten?


We hebben voor jou als bezoeker de belangrijkste onderwerpen in één brochure bij elkaar gezet. Deze brochure kun je tijdens je bezoek gratis ophalen bij onze stand of bij de ontvangstbalie of het secretariaat van de organisatie.

Je kunt hem ook hieronder digitaal lezen. 

 

Klik hier voor digitale brochure

 

Wil je hem graag per post ontvangen stuur dan een mailtje naar info@raadvanbeheer.nl met je naam en adres en vermeld daarbij 'brochure bezoekersinformatie tentoonstellingen'. We sturen hem dan per post naar je toe. 

(Voor onze verenigingen / TGVN is het mogelijk om brochures te  bestellen voor bezoekers. Ook kunnen onze leden de poster 'de weg naar Best in Show' op A2 formaat bestellen. Dit kan per mail aan communicatie@raadvanbeheer.nl met vermelding naam vereniging, adres en aantallen brochures en posters).