Nog even .......................  Hond van het Jaar Show 2018

Nieuwsbericht 30 november 2018


 

Graag nogmaals aandacht voor het kwalificeren voor de Hond van het Jaar Show en dan met name voor de honden die op een Kampioenschapsclubmatch Clubwinner zijn geworden (BOB). 

 

Het aanmelden van de Clubwinner voor de Hond van het Jaar Show gaat echter niet automatisch. De hond moet aangemeld worden door (het secretariaat van) de organiserende vereniging. 

 

Ben je van mening dat jouw hond uitgenodigd had moeten zijn om in te schrijven voor de Hond van het Jaar Show omdat deze Clubwinner 2018 is geworden en heb je nog geen uitnodiging ontvangen, neem dan contact op met de organisatie van de KCM en vraag hen de hond zo spoedig mogelijk aan te melden (uiterste datum is 20 december 2018). Het aanmeldformulier vindt men op de pagina Hond van het Jaar Show.

 

Op dezelfde pagina kan je ook nog eens lezen hoe een hond - in bezit van een in Nederland wonende eigenaar en ingeschreven in het NHSB - zich kan kwalificeren. 

 

De keurmeesters en meer informatie over de Hond van het Jaar Show 2018, die op 13 januari 2019 gehouden wordt in de Flint in Amersfoort, vind je op de pagina Hond van het Jaar Show 2018.

 

Wil je als bezoeker naar de Hond van het Jaar Show, dan kan je kaartjes bestellen met korting in de voorverkoop voor € 7.50 per persoon i.p.v. € 10.00. Na ontvangst van de betaling liggen de kaartjes dan voor u klaar bij de ingang van de Flint. 

 

Toegangskaartjes  en tickets voor de aansluitende borrel kan je bestellen via Tickets Hond van het Jaar.

 

Heb je geen inschrijfuitnodiging ontvangen of is iets toch niet helemaal duidelijk stuur dan een e-mail naar hondvanhetjaar@raadvanbeheer.nl