KC Venray e.o. (Oirlo)

KC Venray e.o. organiseert diverse activiteiten voor leden en niet leden in Oirlo.


Website KC Venray e.o.  

Contact KC Venray e.o.

 

 

KC Venray e.o. kent een breed scala aan cursussen. Uiteraard de socialisatiecursus, verschillende gehoorzaamheidscursussen van beginner tot hoog niveau (basisopleiding, elementaire gehoorzaamheid, gehoorzame hond en FCI obedience. De wat actievere baasjes en honden komt de KC tegemoet door de cursussen agility, flyball, recreanten en sinds kort hoopers. Ook biedt KC Venray de cursus ringtraining aan, waar je leert om de hond zo voordelig mogelijk 'voor te brengen' op nationale en internationale hondenshows. KC Venray leidt op volgens het principe dat gewenst gedrag beloond wordt.

 

KC Venray e.o. houdt traditiegetrouw op de laatste zondag van oktober een Clubmatch. Verder doen zij ieder jaar mee aan de landelijke Dag van de Hond en organiseren ze in juni een jonge honden dag.

KC Venray e.o. biedt ook de cursus KK1 en KK2 aan. Ze Verder wordt er met enige regelmaat lezingen gegeven, met iedere keer een ander thema zoals EHBO bij de hond en omgang van kinderen met honden.

 

KC Venray in het kort

Aantal instructeurs / trainers: 16 instructeurs

Aantal kynologisch instructeurs: Geen van de instructeurs zijn momenteel geregistreerd bij de Raad van Beheer.

Puppycursus? Ja

Doordeweeks overdag trainen? Nee

Doordeweeks ’s-avonds trainen? Ja, op donderdagavond.

In het weekend trainen? Ja, op zondagmorgen.

 

Wil je meer weten over het specifieke aanbod (bijvoorbeeld de start van een puppytraining of  hondensportles) van KC Venray e.o. voor jou en je hond kijk dan op de website www.kcvenray.nl of neem contact op via secretaris@kcvenray.nl.

 

Bovenstaande tekst is opgesteld door de kynologenclub. Wij hebben geen inhoudelijke controle gedaan en zijn niet verantwoordelijk voor onjuistheden of onduidelijkheden in de tekst. Heb je vragen, neem dan contact op met de kynologenclub.