KC Weert e.o.

KC Weert organiseert diverse activiteiten voor leden en niet leden in Weert.


Website KC Weert 

Contact KC Weert

 

 

KC Weert en omstreken geeft hondencursussen in kleine groepen van ongeveer 8 cursisten. Socialiseren – Opvoeden – Trainen - Motiveren – Denken, zijn daarbij kernwoorden. KC Weert geeft op een positieve manier les. Het goede gedrag wordt gestimuleerd en beloond terwijl het ongewenste gedrag genegeerd wordt.  Puppy’s kunnen al vanaf 10 weken (na de 2de enting) op cursus komen en daarna steeds verder doorstromen via 2 verschillende gehoorzame hond cursussen, en twee niveaus van Motivatie & Recallers cursussen (voorheen de G&G cursussen genoemd). Ook wordt er Agility (behendigheids-) cursussen en Ringtraining gegeven.

De vrijwillige instructeurs hebben een erkende opleiding tot kynologisch instructeur gevolgd en laten zich regelmatig bijscholen. De trainingslocatie bij de Van Horne Hoeve is ideaal gelegen in het buitengebied van Weert en biedt naast veel parkeerruimte en groene nette lesvelden allerlei extra leermogelijkheden voor de honden, zoals het fietspad, het terras, en het tegenover gelegen bos. Deze elementen worden ook in de aangeboden cursussen verwerkt. Voor de theorielessen en lezingen is er een aparte zaal.

De cursussen zijn op zaterdagochtend, en wij werken met een voorjaars- en najaarsseizoen van 15 lessen. De ringtraining wordt doorlopend aangeboden op de dinsdagavond in Budel-Dorplein. Zie website www.kcweert.com voor meer informatie over de aangeboden cursussen.

 

kc Weert in het kort

Aantal instructeurs / trainers: 7 instructeurs en 4 assistenten

Aantal Kynologisch Instructeurs: 3 Kynologisch Instructeurs

Puppycursus? Ja  

Doordeweeks overdag trainen? Nee

Doordeweeks ’s-avonds trainen? Nee

In het weekend trainen? Ja

 

Wil je meer weten over het specifieke aanbod (bijvoorbeeld de start van een puppytraining of  hondensportles) van KC Weert voor jou en je hond kijk dan op de website www.kcweert.com of neem contact op via info@kcweert.com.

 

Bovenstaande tekst is opgesteld door de kynologenclub. Wij hebben geen inhoudelijke controle gedaan en zijn niet verantwoordelijk voor onjuistheden of onduidelijkheden in de tekst. Heb je vragen, neem dan contact op met de kynologenclub.