KC Rijssen e.o.

KC Rijssen organiseert diverse activiteiten voor leden en niet leden in Rijssen.


Website KC Rijssen 

Contact KC Rijssen

 

 

KC Rijsen (KC REO) is een gezellige vereniging waar  plezier met het werken van honden voorop staat. Alle vrijwilligers werken vanuit een gezamenlijke passie: De hond!

 

Elke hondenkoper en eigenaar zal goed geïnformeerd moeten worden over de aanschaf maar ook zeker over opvoeding van de hond. Ook wanneer je al jarenlang honden in het bezit heeft, zul je soms voor problemen komen te staan en daarbij, de hondenwereld staat niet stil in haar ontwikkelingen. KC REO volgt deze ontwikkelingen op de voet en probeert hier op aan te sluiten.

 

Socialisatie is uiteraard voor pups belangrijk maar met alleen een puppycursus volstaat de opvoeding niet. Eenmaal in de pubertijd zul je merken dat de hond (en eigenaar) goede begeleiding nodig heeft. En niet te vergeten: een hond werkt erg graag samen met zijn baas! Het advies is dan ook altijd: Ga aan het werk met de hond op een plezierige manier voor jullie beide.

 

Er worden verschillende cursussen gegeven. Van een socialisatie cursus voor puppen tot aan sporten met je hond. Daarnaast heeft KC REO ook verschillende activiteiten (bingo, snerttocht, lentefair, demo’s). Kijk op de website voor het uitgebreide aanbod. 

 

De puppy- en opvoedcursussen van KC Rijssen worden gewaardeerd met een gemiddelde van een 8,7! Marketing & communicatie plan - onderzoek verricht in najaar 2014.

 

Omdat KC REO een vereniging is die draait op vrijwilligers, kunnen ze de kosten voor een cursus erg laag houden. Zie de website van KC REO voor info over o.a. de tarieven. 

 

KC Rijssen in het kort

Aantal instructeurs / trainers: 9 instructeurs, 2 in opleiding

Aantal Kynologisch Instructeurs: 5 Kynologisch Instructeurs

Puppycursus? Ja. Pup socialisatie cursus en puppy cursus

Doordeweeks overdag trainen? Nee

Doordeweeks ’s-avonds trainen? Ja 

In het weekend trainen? Ja, alleen op zaterdag.

 

Wil je meer weten over het specifieke aanbod (bijvoorbeeld de start van een puppytraining of hondensportles) van KC Rijssen voor jou en je hond kijk dan op de website www.kcrijssen.nl of neem contact op via secretaris@kcrijssen.nl.

 

Bovenstaande tekst is opgesteld door de kynologenclub. Wij hebben geen inhoudelijke controle gedaan en zijn niet verantwoordelijk voor onjuistheden of onduidelijkheden in de tekst. Heb je vragen, neem dan contact op met de kynologenclub.